Thursday, 15 December 2016

1 jaar oud!


Ik kan het eigenlijk bijna niet geloven... Mijn blog bestaat 1 jaar! Op 15 december 2015 postte ik mijn aller-aller eerste blogpost.

En ik heb er absoluut geen spijt van! Bloggen heeft alles zo veel leuker gemaakt, ik heb eindelijk een platform waar ik mijn gedachtes op kan delen. Ook heeft het me zo gemotiveerd om meer te fotograferen, waar ik heel dankbaar voor ben. Fotografie is nu een van mijn favoriete bezigheden en er valt nog zo veel meer over te leren! Natuurlijk is dat niet het enige wat bloggen mij heeft gebracht. Ik vind de community hier zo verschrikkelijk fijn. Iedereen is heel aardig en supportive en lief. Daarom vind ik het daarom ook geweldig dat ik jullie mijn mede-bloggers of zelfs lezer mag noemen!

Ik ben normaal niet zo goed met het onderhouden van social media, maar een blog onderhouden is me gek genoeg min of meer gelukt. Misschien ligt het er ook aan of je ergens tijd en energie in wilt steken en dat miste ik bij bepaalde dingen. Hier kan ik mijn creativiteit uiten en helemaal in mijn element zijn. Ik hoef niet hardop te spreken en kan al mijn schrijfsels kwijt op mijn eigen stukje internet. Ik geniet nog net zo veel van het bloggen als een jaar geleden en ik hoop dat ik het nog suuuper lang kan doen!

Op dit moment zit ik in Spanje (waar ongetwijfeld nog een postje over online komt), maar over ongeveer twee weken heb ik vakantie en kan ik weer volop posten! Ik wil jullie allemaal, nogmaals, heel erg bedanken. Voor alles.

xxx

10 comments :

thank you for visiting my blog! & it's so sweet of you to leave a message!

01 09 10