Tuesday, 15 November 2016

vliegend door de lucht


En ik vlieg,
over de langste boomtoppen.
De witste wolken,
Hoger dan de hoogste bergen,
De zon tegemoet.Dit vliegtuigje is een klein maar fijn cadeautje voor een vriendin van me. Ik heb hem besteld bij twomoonsandhannais, of TM&H, een etsy waar ze de leukste spulletjes verkopen. Het is een merk uit Frankrijk en ik ken ze eigenlijk via instagram. Na iets van vier dagen had ik deze pin al binnen (wat ik dus echt mega snel vind)!

Het feestje van de vriendin aan wie ik dit cadeautje ga geven heeft het thema 'The Night Before Christmas' (het was eigenlijk bedoelt als een halloween feestje, maar wordt nu dichter tegen kerst aan gevierd, vandaar deze naam). Ik ga als Emma Bloom, van, hoe kan het ook anders, Miss Peregrine's Home For Peculiar Children. Zodra mijn kostuum af is zal ik hem showen, misschien is het leuk om dit als een soort outfitpost te doen? I'll keep you updated!


Dus als je nog zoekt naar een leuk cadeautje of vintage spulletjes zou ik zeker een kijkje nemen bij dit merk! Klik hier om naar de site toe te gaan. Oh, nog een tip: probeer vooral niet nog meer dingetjes op etsy te zoeken, dat is heuuul slecht voor je portemonnee maar wel heuuul leuk!

Heb jij ooit eens iets bij etsy besteld?

xxx


Ik heb dit product zelf gekocht! Alles wat hier geschreven staat is mijn oprechte mening!

4 comments :

  1. Zelf heb ik nog nooit iets gekocht op etsy, moet ik misschien eens doen. Dat pinnetje is echt heel leuk en ook een origineel cadeautje van je vriendin. :)

    ReplyDelete

thank you for visiting my blog! & it's so sweet of you to leave a message!

01 09 10