Tuesday, 12 April 2016

Een verjaardagscadeau voor een lieve vriendin


En voor een andere lieve vriendin. Twee vriendinnen dus. Maar daar gaat het niet om, ik wil je graag vertellen over mijn bestelling en ik kan niet wachten de foto's te laten zien!

Laatst begon dit bedrijfje me te volgen op instagram, héél toevallig als je het mij vraagt. Ik nam een kijkje op hun profiel en zag tot mijn verbazing macaron oorbellen, het perfecte cadeau voor een vriendin van mij die pas jarig is geweest. Ze is helemaal macaron verslaafd en ik vond dit dus een super idee. Na flink overwegen het te doen, want tja: online bestellen is niet helemaal mijn ding, ook al zou ik het wel meer willen doen. Uiteindelijk toch besloten de oorbellen te kopen en zelfs een armbandje voor een andere vriendin van me, die helaas in aan het revalideren (herstellen) is van een ongeval (klinkt heel ernstig, was het ook, maar nu gaat alles veel beter!).


Het bedrijf heet dus Odds & Sorts en komt uit Engeland. Ze maken de schattigste (handmade) sieraden. Mijn bestelling was er binnen 15 dagen en het doosje is o zo schattig. Roze papier aan de binnenkant en een heel lief kaartje van Naomi van Odds & Sorts. Ik was zo blij toen het binnen was gekomen en ik wilde dit graag met jullie delen, omdat ik vaak niet veel vertrouwen heb in online bestellingen, maar dit is dus wel betrouwbaar! (sorry voor mijn hoofd op de foto hier boven, haha)


xxx


5 comments :

  1. Dankjewel!

    Glad you are happy with your order! If you order again with us, be sure to use the discount code "THANKYOU10" for 10% off! xx

    ReplyDelete

thank you for visiting my blog! & it's so sweet of you to leave a message!

01 09 10