Friday, 25 December 2015

Love Lush

Hoi!

Leuk dat je weer een nieuwe blogpost leest. Deze keer zou ik graag mijn mening over Lush met jullie willen delen! Ik heb namelijk een tijdje geleden een Bath Bomb gekocht en heb hem pas deze week uitgeprobeerd. Een mooi moment om mijn review te geven. Ook is er deze zomer een nieuwe Lush in Rotterdam gekomen, dus zijn er meer mensen die een kijkje kunnen nemen in de winkel!
De Bath Bomb die ik heb gekocht heet Twilight en ruikt verrukkelijk! Er staat dat er Lavendel, Ylang en Tonka in zit. Geen idee wat die twee laatste ingredi├źnten zijn, dus ik heb besloten het op te zoeken:
Dit is de Tonka boon


Ylang
En dit is natuurlijk Lavendel!
Ik stond te popelen hem uit te proberen en heb eerder nog nooit een bath bomb gebruikt. Dit was zeker een goede eerste poging! Toen ik de bath bomb in het water deed leek het net alsof er een poederbom ontstond! Het roze verspreidde zich over het hele bad en de geur kwam tot zijn recht. Toen ik uit het bad kwam schitterde ik helemaal, letterlijk en figuurlijk! Het was heerlijk ontspannend en ik ben blij dat ik hem uit heb geprobeerd.

Lush zelf vind ik soms wel wat duur, deze bath bomb was aan de goedkope kant, namenlijk 6,- De meeste douchegels zijn wel wat prijziger. Ik zelf koop er alleen wat als ik mezelf een beetje wil verwennen, zoals deze maand na mijn toetsweek. Het was zeker een ontspanning :) Als je geïnteresseerd bent zou ik vooral even een kijkje nemen in de winkel. Is er geen bij jou in de buurt? No worries, misschien een leuk idee als je een keer in Rotterdam of Utrecht gaat shoppen.


Link naar de site: https://www.lush.nl/

2 comments :

  1. Oh, ik houd zo van Lush! Ik koop er niet vaak wat, maar als ik weer eens een product thuis heb, dan kan ik er zo van genieten! Fijne jaarwisseling! x

    ReplyDelete

thank you for visiting my blog! & it's so sweet of you to leave a message!

01 09 10